Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@00:03:15 GMT

چرا کودکان عاشق ماشین بازی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۸۹۶۱

چرا کودکان عاشق ماشین بازی هستند؟

اگر در خانه یا بین اقوام و آشنایان پسربچه یا دختربچه داشته باشید، حتما دیده اید که چقدر این بچه ها به ماشین بازی و به انواع اسباب بازی های ماشین علاقه نشان می دهند. شاید این علاقه در بین پسر بچه ها بیشتر باشد. اما دلیل این علاقه شدید چیست و آیا اسباب بازی ماشین برای بچه ها مفید است؟ در این مطلب سعی داریم که به طور کامل به این سؤالات پاسخ بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر برنامه کودک

اولین و مهمترین دلیل اشتیاق کودک به ماشین بازی تاثیر تبلیغات رسانه ای و فیلم ها و برنامه های کودکان است. کودک هم مثل فرد بزرگسال در دنیای امروز در آگهی های اطرافش غرق شده است. کارتون هایی مثل مک کوئین، سگ های نگهبان و بسیاری دیگر از این برنامه کودک های خارجی باعث شده اند تا کودکان به اسباب بازی های ماشینی علاقه بیشتری نشان بدهند.

حس قدرت با ماشین اسباب بازی

کودکان عاشق قدرتند، درست مثل بزرگترها. پسربچه ها دوست دارند به دوستان و والدینشان نشان بدهند که خیلی قوی هستند و با کارها و حرکات مختلف این موضوع را نشان می دهند. به همین دلیل بچه ها دنبال اسباب بازی های قدرتمندند. آن ها ماشین اسباب بازی را مثل دایناسورهای قوی و حیوانات خیالی کارتونی می بینند. ماشین برای آن ها مثل حیوانات غول پیکر زنده است، چون حرکت می کند. اگر نگاهی به لیست اسباب بازی های ماشین های بزرگ و باری بیندازید، می بینید که کامیون اسباب بازی و انواع ماشین های بزرگ باری هم تنوع بیشتری دارند و هم فروش بیشتری. برای دیدن گستردگی تنوع کامیون اسباب بازی و انواع ماشین سنگین به این لینک مراجعه کنید و دوباره به این سوال فکر کنید که چرا کودکان عاشق ماشین بازی هستند.

دلیل علاقه کودکان به کامیون اسباب بازی

پژوهشگران معتقدند که علاقه به کامیون اسباب بازی از دوران جنینی و دلیل وجود هورمون ها آغاز می شود. هورمون مردانه تستسترون یکی از عوامل زیستی علاقه به کامیون است. همچنین دخترانی که در رحم مادر در معرض هورمون آندروژن بوده اند، در ماه های اولیه به اسباب بازی های پسربچه ها بیشتر علاقه نشان می دهند. تحقیقات نشان داده که پسربچه ها بازی با اسباب بازی های مکانیکی را بیشتر می پسندند و به هیچ وجه به بازی با اسباب بازی ها پشمالو علاقه ندارند. اما این تعصب در دختربچه ها وجود ندارد و دختربچه ها از هر دو این وسایل بازی لذت می برند.

هیجان و تحرک بالای بازی با ماشین اسباب بازی

کودک عاشق جست و خیز و حرکت است و ماشین بازی بهترین بازی برای انجام دادن این کارهاست. آن ها ماشین ها را با سرعت زیاد روی فرش و کف خانه حرکت می دهند و کلی سر و صدا می کنند. از طرفی خود ماشین های بازی با اتفاقات هیجانی مثل غلت خوردن، تصادف با هم و سقوط از ارتفاع های مختلف برای کودک بسیار جذاب و هیجان انگیز هستند. کارشناسان معتقدند بازی با ماشین باعث می شود تا کودک مهارت های اساسی برای زندگی کردن را راحت تر بیاموزد. کودک با این بازی ها مهارت های حرکتی اش را تقویت می کند و قوانین مختلف فیزیک را یاد می گیرد.

تجربه‌ دنیای واقعی با ماشین اسباب بازی

وقتی کودک با ماشین های واقعی روبرو می شود و به خصوص وقتی ماشین پدر و مادرش را می بیند، دوست دارد خودش هم از همان سنین این دنیا را تجربه کند. اما تنها راه تجربه بازی با اسباب بازی است و تنها راهی که می تواند نقش اجتماعی پدر و مادرش را ایفا کند، داشتن ماشین اسباب بازی است. کودکان خیلی خوب اطراف خودشان را می بینند. ماشین هایی که در محل زندگی ما در حال کار هستند، برای کودک بسیار جذاب و شگفت انگیزند. آن ها به ماشین های بلند و غول پیکر علاقه بسیاری دارند و وقتی در دنیای واقعی بیل مکانیکی و کامیون و لودر را می بینند، دوست دارند خودشان هم از این ماشین ها داشته باشند.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها اسباب بازی رپرتاژ آگهی والدین کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسباب بازی رپرتاژ آگهی والدین اسباب بازی رپرتاژ آگهی والدین کودک کامیون اسباب بازی ماشین اسباب بازی اسباب بازی اسباب بازی ها ماشین بازی ماشین ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود